24 Kasım 2009 Salı

1. Hafta -Haftanın Beşi- (21-22 Kasım 2009)

Kerem Üren (Pirelli) 21 sayı, 16 ribaund, 2 blok.
Pota altında başarılı olabilmek için gerekli bütün özelliklere sahip. Ligin en uzun oyuncularından biri, aynı zamanda iyi bir atlet. Bu haftasonu takımı kaybetmesine karşın, ligin en dikkat çeken uzunlarından biri oldu.

[] Hakan Özacar (Deloitte) 15 sayı, 8 ribaund
Müthiş rakamlarla oynamadıysa da, verimli hücum etti. 31 dakikada 7/11 şut isabetiyle oynadı, ve sadece iki top kaybı yaptı. Tutarlı kısa ve orta mesafe şutu ve çember etrafındaki bitiriciliğiyle önemli bir tehdit.

[] Mustafa Keskintürk (Denizbank) 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist
Müthiş bir isabetle (8/11) 21 sayı üretti. Kritik anlarda üst üste bulduğu 2 üçlükle belkide takımına maçı kazandırdı. Kusursuz fundamentalıyla yaptığı her şeyi oldukça kolaymış gibi gösterdi.

[] Sinan Eralp (Danone) 42 sayı, 7 ribaund
Çok iyi penetre eden, tempo yükseldiğinde iyice ön plana çıkan bir oyuncu. İyi bir şutör olduğunuda eklemek gerekir. Aynı performansı her hafta sergilermi bilinmez ama, ilk haftanın tatlı sürprizi Danone takımını 3.çeyrekte ürettiği 17 sayıyla sırtladı.

[] Tayga Kaan Hilal (Pfizer) 20 sayı, 4 ribaund, 6 top çalma
İyi bir şutör, aynı zamanda zor şutları kullanmaktan çekinmiyor. Takımı maç boyunca hücumda aksamasına karşın, hücumda üzerine düşeni yaptı. Belki son çeyrekte daha aktif olsa, takımı maçı kazanabilirdi.

Haftanın Dikkat Çeken Diğer İsimleri;

Cenk Aygen (Danone) 21 sayı 3 ribaund, Görkem Gürel (Digitürk) 17 sayı 8 ribaund, Yusuf Yıldırım (Tüpraş) 16 sayı 14 ribaund 9 asist 7 top çalma, Efe Cun (Deloitte) 18 sayı, 3 ribaund.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder