24 Aralık 2009 Perşembe

3. Hafta -Haftanın Beşi- (12-13 Aralık 2009)


3. Hafta birbirinden etkileyici bireysel performanslara sahne oldu. 2. haftada oyuncu seçerken sıkıntı yaşamıştım, ancak bu hafta iyi performanslar sergileyen bazı oyuncular haftanın dikkat çeken isimleri arasında bile yer alamadılar. Belli ki, oyuncular da bireysel olarak yavaş yavaş forma giriyorlar.

[] Recep Göklek (Pirelli) 25 sayı 8 ribaund 6 asist

İlk hafta oynadığı karşılaşmanın aksine, daha kontrollü ve akılcı oynadı. Hızlı oynamayı ve çembere gitmeyi seven bir oyuncu.

[] Merter Çetiner (Digitürk) 24 sayı

Digiturk’ün önemli skoreri Merter Çetiner, toplamda 10/19 isabetle 24 sayı üretti. Tempo yükseldiğinde asıl etkisi ortaya çıkıyor.

[] İbrahim Demirel (Mars) 27 sayı

Takımı ilk maçını oynamanın şaşkınlığı içerisindeyken, son çeyrekteki skorer oyunuyla takımını maça ortak etmeyi başardı.

[] Volkan Baş (BASF Türk) 19 sayı 15 ribaund 3 blok

Ne diyelim. Volkan Baş bu listeye girmeyi alışkanlık haline getirdi ve beni 2 tane 5 numarayı haftanın beşine almaya ikna etti.

[] Emre Kuzubaşıoğlu (UNO) 20 sayı 15 ribaund 2 blok

UNO’nun büyük üçlüsünden haftanın beşine girmeyi başaramayan tek isimdi. Ligin en tecrübeli ve yetenekli uzunlarından biri ve bu haftaki performansıyla haftanın 5’inde yer almayı fazlasıyla haketti.

Haftanın dikkat çeken diğer isimleri;

Mustafa Keskintürk (Denizbank) 22 sayı, Erden Gürden (TEB) 21 sayı, Ali Çamlı (Opet) 17 sayı(4/4 üçlük isabeti) 8 ribaund, Mustafa Paydaş (Pfizer) 17 sayı, 7 ribaund.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder