29 Aralık 2009 Salı

5. Hafta -Haftanın Beşi- (26-27 Aralık 2009)


Bu haftanın beşinde, tanıdık isimlerle beraber listeye ilk defa dahil olan isimlerde mevcut. Haftanın beşine bir göz atalım.

[] Hasip Gencer (Uno) 15 sayı, 3 asist

Uno’nun büyük üçlüsünden bahsederken bazı şeyleri atlamışız demek ki. Uno bu hafta ilk 5’ten Erman Akkurt ve İsmail Uyanık’ın yokluğunda, Hakan Şenol ve Emre Kuzubaşıoğlu’na yardım edecek bir kişiye daha ihtiyaç duydu. Çağrıya cevap veren ise 36 dakika sahada kalıp, 15 sayı 3 asist üreten Hasip Gencer oldu.

[] Sinan Eralp (Danone) 34 sayı, 7 ribaund

Sinan Eralp bu hafta Pfizer karşısında durdurulamaz penetlerini sürdürdü ve tam 34 sayı üretti. Ancak beni fazla etkileyemedi. İlk hafta Pirelli gibi bir takım karşısında 42 attığı düşününce neden etkilenmediğimi sizde anlarsınız. Şaka bir yana, Danone oynadığı 3 karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı. Bunda Sinan Eralp’in katkısı tartışılmaz

[] Serdal Gazcılar (Yapı Kredi) 22 sayı, 8 ribaund, 4 asist

Yapı Kredi, Serdal Gazcılar’ın oynamasıyla beraber bambaşka bir görüntüye büründü. 5/12 3 sayılık isabetiyle iyi bir şutör olduğunu kanıtlaması bir yana, en çok etkilendiğim nokta 4 asist’e karşılık olarak sadece 1 top kaybı yapmasıydı. Bu Business League için muhteşem bir oran.

[] Hakan Şenol (Uno) 24 sayı, 7 ribaund, 7 asist

Bu listeyi alışkanlık haline getiren bir başka isimde Hakan Şenol. Eşsiz footwork’ü sayesinde sahada neredeyse istediği her şeyi yapabilen Hakan Şenol, bu hafta yeni oyuncularında eklenmesiyle oldukça güç kazanmış olan TEB karşısında takımına galibiyeti getirdi.

[] Eray Iscan (TEB) 24 sayı, 8 ribaund

Haftanın sorusu geliyor. Nerelerdeydin Eray İscan? İlk 2 hafta takımda yer alamayan, bu hafta ise oynadığı oyunla TEB’in Uno’yu son çeyrekte korkutmasını sağladı. Hem içeriden skor üretebilen, hem de korkusuzca şut atan Eray İscan TEB takımının tam ihtiyacı olduğu tipte bir oyuncu.

Haftanın Dikkat Çeken Diğer İsimleri;

İlker Sarıkaya (Tabipler Odası) 15 sayı, Selçuk Yönter (Tabipler Odası) 13 sayı 16 ribaund, İbrahim Demirel (Mars) 21 sayı 7 ribaund, Aykut Atar (Arena) 17 sayı 11 ribaund.

1 yorum: